SIOEN FURNITURE
BIERBEEK • Sioen Furniture is de specialist inzake kantoorinrichting, ergonomie en de inrichting van uw huis. Door de jarenlange ervaring van de zaakvoerders Erik Sioen en Natalya Kravchenko beschikt Sioen Furniture over de juiste expertise om u bij te staan in het ontwerp van uw werkomgeving of woning.

Om steeds de meest stijlvolle en functionele producten aan te kunnen bieden, werkt Sioen Furniture samen met de markleiders inzake interieur.

Sioen Furniture is de officiële verdeler in België van oa de volgende merken:
Abstracta, Alea, Arper, Bimos, Bontempi, Brune, Burodial, Capdell, Casa Mania, Cascando, Castelli, Comforto, Conen, CP Mobel, DeBerenn, Deskin, Enea, EOL Groep, Four Design, Haworth, Hay, Hiller, Huislijn, ICF Office, Indecasa, Interstuhl, Kubikoff, Lammhults, Magis, Niesky, Palmberg, Rexite, Softline, Spell, ...

Naast design is het ook belangrijk om oog te hebben voor ergonomie. Daarom is er voor de ergonomische bureaustoelen steeds iemand in onze toonzaal aanwezig voor u advies te geven om een bureaustoel te selecteren die het best bij u past.

Voor de ergonomische bureaustoelen werken we enkel met topmerken waaronder Intersthul, Haworth, Comforto, ICF, Arper. Deze topmerken geven op hun ergonomische bureaustoelen tot 7 jaar garantie. Een ergonomische bureaustoel hoeft niet duur te zijn (zie promo). Een aantal van onze ergonomische bureaustoelen zijn uit stock leverbaar, deze kunnen gemonteerd meegenomen worden.

De toonzaal van Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabantse dorp Bierbeek (Korbeek-Lo). Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-truiden, Diest, ...
Openingsuren :
ma-do : 9u00-12u00 en 13u00-18u00
vr : 9u00-12u00 en 13u00-17u00
za : 10u00-17u00 doorlopend
zo : gesloten
Bierbeekstraat 18
3360 Bierbeek
breng me hierheen